Samen met De Jonge Akademie heeft de Akademie van Kunsten een virtuele ontmoetingsplaats ontwikkeld die kruisbestuiving en ontmoeting in wetenschappelijk en artistiek onderzoek vergemakkelijkt. Een schatkamer voor wetenschappers en kunstenaars die op zoek zijn naar samenwerking dwars door instituutsmuren heen.

 

 

 English

Profiel

Mingler is voor kunstenaars en wetenschappers die open staan voor exploratie en  experiment en die een pioniersrol als uitdaging zien. Het is voor diegenen die al activiteiten ondernemen op het snijvlak van kunst en wetenschap, zoals een publicatie, kunstobject,  tentoonstelling, film, bio-art, creatieve industrie projecten etc. of die concrete ideeën hebben voor kunst/wetenschapsprojecten. Ze hebben een duidelijke en adequate motivatie om mensen uit verschillende disciplines uit de wetenschap en kunsten te ontmoeten en daarmee inhoudelijk het contact aan te gaan.

Deelname


Deelname aan Mingler.Network is op uitnodiging. Directeuren van master en phd-opleidingen in de kunsten, voorzitters van Colleges van Bestuur van Nederlandse universiteiten, directies van publieke en private cultuurfondsen en Nederlandse cultuurinstellingende krijgen een uitnodiging om geschikte kandidaten aan te melden. Als je geïntresseerd bent in dit programma, kun je ook contact opnemen met Annelies ten Have via mail (annelies.ten.have@knaw.nl).

 

Digitaal en Live

Twee maal per jaar zal een live Mingler event plaatsvinden waarvoor je - bij deelname aan ons netwerk - zal worden uitgenodigd.
 

 

 

 

Contact

Annelies ten Have, 020-5510746, annelies.ten.have@knaw.nl